deurne leeft loyaerts bouwmaterialen banner
Maandag: 06u30-18u00
Dinsdag: 06u30-18u00
Woensdag: 06u30-18u00
Donderdag: 06u30-18u00
Vrijdag: 06u30-18u00
Zaterdag: 07u00-12u00

Meer info over het bedrijf

Welkom bij bouwmaterialen LOYAERTS. De familie Loyaerts en haar medewerkers staan al sinds 1926 en over 4 generaties ten dienste van de vakman en de particulier. Sinds meer dan 20 jaar is nu ook onze 2de vestiging in Mechelen actief. Door deze 2 verkooppunten aan de rand van dicht bevolkte stedelijke gebieden hebben wij ons gespecialiseerd in de noden van de kleine tot middelgrote aannemer en de kwaliteitsbewuste particulier.

Wij begeleiden u vanaf uw eerste vraag, over het opstellen van correcte offertes tot en met het begeleiden bij het bestellen tot het uitvoeren van de levering. Wij zijn specialist in afwerkingsmaterialen van Gyproc, Knauf en Cantillana waarvan wij ruime voorraden volgen, en onze medewerkers super voor opgeleid zijn.

Verder beschikken wij over een wagenpark dat bijzonder afgestemd is op het leveren in stedelijke gebieden:speciale vrachtwagens met korte draaicirkels, kranen die een korte opbouwtijd hebben zodat verkeershinder beperkt blijft, en een dispatching die elk leveradres screent zodat er geen overlast veroorzaakt wordt.

Kortom: Als particulier vragen over bouwen of verbouwen, of als aannemer interesse in een lange termijn samenwerking met een familiale partner: contacteer ons!

Klantervaringen

deurne leeft johan torfs
Johan Torfs
Zaakvoerder Torfs verzekering
deurne leeft jan van hove
Jan Van Hove
Zaakvoerder Webkrunch
deurne leeft sophie wils
Sophie Wils
Zaakvoerster vastgoedfoto

Heerlijke persoonlijke service van mensen die hun job graag doen! Even vriendelijke als professionele uitleg van vakmensen.

Johan Torfs
Zaakvoerder Torfs verzekering

Echte materiaalkennis, advies op maat en topproducten.

Jan Van Hove
Zaakvoerder Webkrunch

Goede prijs kwaliteit voor de producten. Goede service aan kassa en van de magazijniers

Sophie Wils
Zaakvoerster vastgoedfoto