deurne leeft studio fie header

Meer info over het bedrijf

Sofie is een creatieve, spontane jonge mama van twee kindjes. Sinds 2012 ben is ze de trotse plusmama van Danté, en in 2019 kwam daar het prachtige wondertje Luna bij. Danté noemde haar van in het begin “Fie”. En dus wist ze precies hoe ze haar nieuwe fotografiestudio wilde noemen: Studio Fie!

Doorheen de jaren trok Sofie duizenden foto’s van haar twee speelse, lieve kindjes. In het begin deed ze dat met haar gsm, maar na verloop van tijd ruilde ze die in voor een kwaliteitsvolle camera. Na een vakantie in Italië werd het helemaal duidelijk: Sofie wilde professioneel aan de slag gaan met fotografie.

In het begin gebeurde dat vaak voor én met familie. Zo organiseerde ze fotoshoots en fotosessies, om zo steeds beter te worden. Ook volgde ze opleidingen in avondonderwijs en analyseerde het werk van andere fotografen tot in detail. Urenlang experimenteerde ze met haar toestel – en ook: met haar twee kindjes, die maar wat graag model speelden.

In 2021 zette Sofie officieel de stap. Studio Fie werd geboren en ze staat te popelen om er een succes van te maken. Haar fotostudio bevindt zich in Kasteel Rivierenhof – de horecazaak van haar man. Dat is perfect zo, want op die manier kan ze jouw foto’s nemen in een majestueus gebouw én in het overweldigend mooie Rivierenhof. De gedroomde combinatie.

De speeltuin vlakbij en het rustgevende park zijn echt een hemelse omgeving voor kinderen. Ze kunnen zich uitleven voor én na de shoot. Waardoor ze vaak helemaal klaar zijn om met de glimlach te poseren.

Hartverwarmende foto’s van jouw mooiste momenten

Ben je op zoek naar een fotograaf in Antwerpen die de belangrijke momenten van je leven op de gevoelige plaat kan vastleggen – op een speelse, ongedwongen én creatieve manier?

Studio Fie verzorgt met plezier jouw:

  • Babyfoto’s
  • Familiefoto’s
  • Communiekaartfoto’s
  • Zwangerschapsfoto’s
  • Kinderfoto’s