deurne leeft wilfried buurderij klanten
Woensdag: 19u00-20u00

Meer info over het bedrijf

Van de boer rechtstreeks naar de consument. Dat heet ook ‘Korte Keten’: tussenstappen tussen de boer en je bord vermijden,  zodat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten. Je bestelt de gewenste producten via een online platform, www.boerenenburen.be.

Er is een ruime keuze aan groenten, vlees, zuivel, brood, ambachtelijk bereide producten,… De Buur, want het zijn allemaal mensen uit de buurt, betaalt online en kan op woensdag van 19u tot 20u zijn of haar bestelling afhalen op Buurderij Cinema Rix. Bestellen en zelf kiezen, zonder abonnement, zonder verplichtingen: dat is Boeren & Buren.

De Boeren delen zelf hun artikelen uit. Je kan vragen stellen over je product, een babbeltje doen, iets meenemen voor jouw buren, …Met de Buurderij brengen we de Boeren naar Deurne Noord!

Verantwoordelijk van de Buurderij in Deurne-Noord is Wilfried Defillet. Hij verwelkomt iedereen om het concept te komen ontdekken:

Welkom in onze Buurderij! Het korte keten initiatief in je buurt dat je dichter bij je lokale Boeren én hun verse producten brengt.

Elke week vind je hier groenten, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, honing en zoveel meer: onze Buurderij verkoopt het allemaal. Kom de producenten ontmoeten en ontdek een nieuwe manier van eten die de natuur én de lokale landbouw ten goede komt!

Rechtstreeks voedsel bestellen bij boeren of producenten. Afhalen op woensdag tussen 18.30-20.00 u in Cinema Rix, De Gryspeerstraat 86 te Deurne.

Klantervaringen

deurne leeft buurderij leen
Leen
Buur bij Buurderij Provinciehuis Antwerpen
Deurne leeft buurderij nele
Nele
Buur bij Buurderij Gitschotelhof

Een kool zoals ik ze vroeger bij mij oma kreeg. Lang geleden dat ik nog zo’n smakelijke savooi proefde!

Leen
Buur bij Buurderij Provinciehuis Antwerpen

“Ik kreeg een joekel van een kool die diezelfde dag nog van het veld was gehaald. Alles onmiddellijk verwerkt tot roosjes, rijst en sla en de koelkast zat vol met smaak- en vitaminebommen.

Nele
Buur bij Buurderij Gitschotelhof