deurne leeft gevel mevrouw leemans kredieten
Maandag: 09u00-20u00
Dinsdag: 09u00-20u00
Woensdag: 09u00-20u00
Donderdag: 09u00-20u00
Vrijdag: 09u00-18u00
Zaterdag: 10u00-13u00

Meer info over het bedrijf

Hoe werken wij ?

Vriendelijk

Bij ons ben je thuis. Een gezellig praatje, een goede raad, een vriendelijke stem aan de foon. Met onze 16 medewerkers trachten wij elke dag onze slogan “lenen bij een vriendin” waar te maken, door onze goede en snelle service, maar vooral door onze vriendelijkheid in alles.

Duidelijk

Maar zaken zijn zaken, en jouw wil is wet! Wij spreken duidelijk op voorhand af wat kan en wat niet kan, wat jij juist wil en wat dat zal kosten.
Gestart eind 1985 als onafhankelijk kredietmakelaar, zijn wij na al die jaren uitgegroeid tot een kredietgever met een goede naam die werkt met eigen kapitaal, een soepele beslissing, discreet en zonder veel poespas.

Correct

Bij ons geen verrassingen maar een strikte toepassing van de gepubliceerde tarieven.
De maandelijkse afbetalingen die op voorhand werden afgesproken staan ook duidelijk op het contract vermeld. Je weet dus hoeveel je betaalt en hoelang.

Alle bedragen

Zeg ons hoeveel je nodig hebt. Elk bedrag is mogelijk. Je kan voor persoonlijk leningen zelf een berekening maken ofwel bel je ons op en geven wij je een correct tarief voor het bedrag dat je zou willen lenen. We zijn ook specialist in het samenvoegen van leningen. Soms komt dit voordeliger uit dan een nieuwe aparte lening.

Goede uitleg

Het is belangrijk dat je alles goed begrijpt voordat je tekent. Daarom overlopen wij samen uitgebreid het contract. Alle vragen worden in duidelijk verstaanbare taal beantwoord.

Een blijvende service

Wij blijven je in de watten leggen, ook na het ondertekenen van het contract.

Een tijdelijk probleem met de afbetalingen ? Wij staan je bij met raad en daad. Overschrijvingen verloren ? Wij sturen er nieuwe op of helpen je met een bestendige opdracht.
Als je na een tijd de rest van je lopende lening in 1 keer terugbetalen, sturen wij je een afrekening, en zorgen wij ervoor dat je minder betaalt.

Met 16 medewerkers trachten wij elke dag onze slogan: “lenen bij een vriendin” waar te maken, door onze goede en snelle service, maar vooral door onze vriendelijkheid in alles.

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Lenen en online de aflossing van je lening berekenen, het kan bij Leemans.

Let op: Geld lenen kost ook geld
Representatief voorbeeld Light-plan** – 8.99 % * De lening op afbetaling voor je grote plannen. *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 8.99% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 8.99%), voor een **lening op afbetaling van 20001 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 411.69 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 24701,40 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 84 maanden. JKP van toepassing vanaf 01/12/2019.
Dit tarief geldt niet voor herfinanciering of vervroegde terugbetaling van lopende leningen.
Het maximaal JKP bedraagt 10%.

Klantervaringen

deurne leeft kredieten leemans getuigenis freddy
Freddy
Via website
deurne leeft kredieten leemans getuigenis mike lindsy
Mike en Lindsy
Via website

Ik kan hard werken maar ken niets van al die geld dingen. Een huis kopen doe je niet elk jaar en dat moet goed zijn. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze mij begeleid van ’t begin tot het einde. Overeen komen met de immo tot aan het tekenen bij de notaris. Alles werd ook uitgelegd in gewone taal die ik versta.

Freddy
Via website

Zoals de meeste mensen gingen we eerst eens horen bij onze bank. Raar maar waar, daar werden we onmiddellijk aan de deur gezet omdat we geen spaarcenten hadden. Bij Hypotheekvoordeel konden we wel meer lenen dan alleen de aankoopprijs.

Mike en Lindsy
Via website