deurne leeft awell header

Meer info over het bedrijf

Werkgever, werknemer of huisarts? Je worstelt met een vraag of probleem rond langdurig ziek zijn? Op zoek naar een professional die voor jou op zoek gaat naar een heldere oplossing?
Dan is Awell een prima gids.

Paul Dondeyne

Paul Dondeyne behaalde zijn diploma als arbeidspycholoog aan de KU Leuven (1990). Paul beschikt over een ruime ervaring in de privé-sector: meer dan twintig jaar werkte hij als HR-professional bij enkele grote ondernemingen (Bayer, Ahrend, Exel/DHL, Group Gheys). Dankzij zijn pedagogisch diploma heeft hij ook ervaring als leerkracht in het onderwijs.

Bij de start van Awell in 2015 volgde hij een opleiding tot burn-out coach bij dr. Luc Swinnen van Different. Gedurende zijn gehele loopbaan bouwde hij een rijke ervaring op in de begeleiding van langdurig zieken naar re-integratie (RTW). De aandacht die hij besteedt aan gezond bewegen, eten en drinken zet hij ook over op zijn coachees.

Met zijn zelfstandige praktijk Awell ondersteunt hij sinds 2015 individuele medewerkers en bedrijven bij werkhervatting (RTW). Awell begeleidt hen via re-integratie naar een gelijkaardige of een andere functie binnen dezelfde organisatie ofwel in een andere organisatie (veelal met outplacement). Zowel d.m.v. individuele gesprekken als groepstraining en -coaching van leidinggevenden en medewerkers.

Een partner

Voor huisartsen en werkgevers werpt Paul Dondeyne zich op als partner voor arbeidspsychologisch en sociaaljuridisch advies m.b.t. werkhervatting. Hij hanteert hierbij een unieke aanpak dankzij de combinatie van:

  • het bieden van individuele coaching en psychologische begeleiding van (langdurig) zieke medewerkers die zich voorbereiden voor werkhervatting
  • het overleg met de werkgever
  • gesprekken met werkgever en werknemer, op zoek naar mogelijkheden tot een succesvolle werkhervatting.

De waarden resultaatgericht, menselijk en pragmatisch vormen de hoofdtoon in de Awell-methodiek. De basisvraag luidt: waar wil je naartoe? Paul Dondeyne gebruikt daarvoor een aantal tools zoals o.a. het logboek dat langdurig zieken na werkhervatting helpt om herval te vermijden.

Contacteer Paul!