Meer info over het bedrijf
Karel en Els verwelkomen u persoonlijk in hun Klasseslagerij in Deurne. Zij zijn inmiddels de tweede generatie in deze familieslagerij. De laatste jaren groeide de zaak uit tot veel meer dan alleen vers vlees en huisbereide charcuterie. Zo kan u er ook terecht voor bereide maaltijden en feestgerechten, belegde broodjes en vindt u er brood en groenten.
Slagerij Havermans gaat van start in 1966 wanneer Jos en Tina Havermans-Verbeek een bestaande slagerij in Deurne overnemen. Dankzij hard werk, vakkennis en kwaliteit groeit het aantal klanten. In 1969 staat Jos mee aan de wieg van de vereniging van de Clubslagers. In 1978 verhuist de slagerij naar de huidige locatie.
Tweede generatie aan het roer
In 1984 stapt zoon Karel in de familiezaak. Tien jaar later stapt hij in het huwelijksbootje met Els Luyckx, eveneens een slagersdochter. Samen nemen zij de leiding over en breiden ze het assortiment stelselmatig uit.
In 2000 openen ze op dezelfde locatie in Deurne hun volledig vernieuwde en uitgebreide slagerij. Samen met hun team van vijf medewerkers staan ze elke dag paraat om hun klanten met de glimlach te bedienen.
Klantervaringen
Topslager, zowel voor als achter den toog!
Beste slager in Deurne! Zeer proper, vriendelijke bediening en zeer uitgebreid keuze aan alles, Top!
Behalve goede waren en een excellente bediening voel ik me altijd welkom bij Clubslager Havermans. Zowel de eigenaars/uitbaters als de vriendelijke winkelbedienden en het behulpzame slagerij personeel doen de grootste moeite om het de klanten naar de zin te maken.