deurne leeft traiteur tip top benny
Maandag: 09u00-20u00
Dinsdag: 09u00-20u00
Woensdag: 09u00-20u00
Donderdag: 09u00-20u00
Vrijdag: 09u00-20u00
Zaterdag: 09u00-20u00
Zondag: 09u00-20u00

Meer info over het bedrijf

Reeds meer dan 40 jaar verwennen ze hun klanten thuis, in een zaal naar keuze of gelijk waar. Diverse buffetvormen, barbecues, gastronomische menu’s, recepties, walking dinner, bedrijfsfeesten… Dit alles wordt bij hen uitstekend of zeg maar “Tip Top” verzorgd. Of het nu bij u thuis is, of in de feestzaal van uw vereniging.

Tip-Top Traiteur  is geen onbekende in het Antwerpse en uiteraard willen ze dit graag zo houden. De jongere garde, bijgestaan door de stichters van de zaak, zorgen uiteraard voor vernieuwende ideeën die uw feest nog meer glans en uitstraling kunnen geven.

Al hun buffetten, warm of koud, worden met de meeste zorg bereid, zodat u alleen maar kwaliteit op uw bord krijgt. Wanneer de voorgestelde gerechten u toch niet echt bevallen, zoeken ze samen met u naar een goed alternatief of nog beter: u kunt zelf uw menu samenstellen.

Vergeet niet te vragen naar hun speciale menu’s, diverse buffetten en recepties!

Klantervaringen

deurne leeft jan van hove
Jan Van Hove
Zaakvoerder WebKrunch
deurne leeft sophie wils
Sophie Wils
Zaakvoerster Vastgoed Foto
deurne leeft johan torfs
Johan Torfs
Zaakvoerder Torfs Verzekeringen

De hapjes op onze openingsreceptie waren tip-top! ;-)

Jan Van Hove
Zaakvoerder WebKrunch

Onlangs een team event gehad waar traiteur Tip Top het buffet verzorgde en alles was zeer naar wens. Lekker eten, mooie presentatie en zeer vriendelijke service!

Sophie Wils
Zaakvoerster Vastgoed Foto

Liefde gaat door de maag! Benny is een man die zijn passie voor lekker eten uitstraalt en graag deelt met zijn gasten. Geen moeite is hem te veel om het je naar de zin te maken. Warme aanbeveling!

Johan Torfs
Zaakvoerder Torfs Verzekeringen