Gratis kinderyoga en ouder kindyoga

Meer info over het evenement

Kom gratis genieten van een ontspannende les kinderyoga of ouder-kindyoga op 1, 8, 15, 22 of 29 maart 2023. Alle lessen zijn in het thema van Jeugdboekenmaand 2023: ‘Geluk’. Want van kinderyoga word je nu eenmaal gelukkig.

Wees er tijdig bij want de plaatsjes zijn beperkt. Je kan al een kwartiertje voor de les je plekje uitkiezen. Bij goed weer zal de les in de binnentuin van kasteel Sterckshof doorgaan, bij regenweer gaan we binnen in onze prachtige en gezellige studio in het kasteel. Bekijk op voorhand de route zodat je niet op de verkeerde plek uitkomt (de studio is NIET aan de kant van Bar Stark).

Inschrijven is niet nodig. Je mag 1 keer gratis deelnemen. De lessen vinden plaats om 14.15 uur voor kinderen van 7-12 jaar en om 15.30 uur voor kinderen van 4-8 jaar.

Bij deze activiteit van Jeugdboekenmaand 2023 krijg je de kaarten ‘Acrobaat’, ‘Spiegel’ en ‘Holle Eik’.

Tijdens Jeugdboekenmaand 2023 kan je acht gelukskaarten verzamelen door deel te nemen aan verschillende activiteiten. Drie kaarten verzameld? Kom dan naar een van de bibliotheken van Antwerpen, draai aan het Rad van Geluk en win een leuke geluksbrenger.

 

https://www.namaste-yoga.be