deurne leeft de grote schijn
30.10.2020 - 15.11.2020 17:45 - 23:00
Prijs
€16

Meer info over het evenement

Wat is De Grote Schijn?

Voor het derde jaar op rij opent het Rivierenhof in de herfst zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

De Grote Schijn wordt ook in 2020 een unieke totaalbeleving zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Laat je tijdens dit omni-zintuigelijk spektakel leiden langs een volledig nieuw parcours met indrukwekkende technieken en mysterieuze verrassingen.

Wil je liever in stilte genieten van de kracht en pracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren? Dan kan dat vanaf nu tijdens de speciaal daarvoor ingelaste fluisterwandelingen, elke avond om 21u30 en 21u45.

Een magische avondwandeling

Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.
Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties.
Het hele parcour is een grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere. Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert.

De Grote Schijn belicht deze herfst het meest inspirerende stukje van Antwerpen. Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker. Neem je tijd, laat je verwonderen.

  • Standaardticket: € 16
  • Kortingsticket: € 13 (Kinderen tem 12 jaar, 65+’ers en personen met een handicap)
  • Dreumesticket: € 0 (Kinderen tot en met 3 jaar)
  • Groepsticket: € 13 (Vanaf 25 personen)