Meer info over het evenement

De jaarlijkse intrede van Sinterklaas wordt dit jaar nog specialer voor de kinderen van Deurne. De Winkeliersvereniging Deurne Centrum biedt een gratis fotomoment aan met de geliefde Sinterklaas bij Café Den Witten Hert.

Na een traditionele intocht met koets en paarden, ontvangen door districtsburgemeester Tjerk Sekeris, trekt Sinterklaas door de straten van Deurne. Zijn route leidt hem langs het Kasteel Rivierenhof voor een ontbijt met de kasteelheer en voert verder door Deurne-Zuid en Noord.

Op de foto met de Sint!

Het hoogtepunt van de dag wordt verwacht om 15:00 uur bij Café Den Witten Hert aan het Cogelsplein, waar kinderen niet alleen een foto mogen maken met de Sint, maar ook verwend worden met een chocolade-attentie en een zakje snoep. Om deel te nemen aan dit unieke fotomoment, is vooraf inschrijven noodzakelijk. Ouders kunnen hun kinderen inschrijven via de website van de winkeliersvereniging.

Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging, is verheugd over deze gelegenheid en benadrukt het belang van het in ere houden van deze traditie voor zowel het district als de lokale economie.

Dit is een dag van samenzijn en plezier, waarop we hopen vele blije gezichten te zien.