deurne leeft  juli deurne feest alain hoeckx gallifortlei districtenpijl

Meer info over het evenement

Beleef een onvergetelijke dag op Deurne Feest 2023 – Rommelmarkten, feestmarkt en nog veel meer!

Mis het niet! Op zondag 9 juli 2023 keert Deurne Feest terug voor de derde keer, georganiseerd door de Winkeliersvereniging Deurne Centrum. Duik in de gezellige sfeer van dit jaarlijkse evenement en ontdek de grootste openlucht rommelmarkt van Deurne. Met maar liefst 305 standen, verspreid over de Gallifortlei, Thisiusstraat, Lundenstraat, Eikblokstraat, Plankenbergstraat en nu ook een deel van de Frank Craeybeckxlaan, vind je ongetwijfeld unieke schatten en koopjes.

Maar dat is niet alles! Naast de Rommelmarkt XL biedt Deurne Feest een feestmarkt op de Frank Craeybeckxlaan, georganiseerd door de Antwerpse marktvereniging. Voor de kleintjes is er een kinderdorp met schminken en tal van creatieve workshops.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de spectaculaire finish van de 2-districtenpijl / Argenta Classics koers, die dit jaar plaatsvindt in Deurne aan het districtshuis. Daar is ook een wielerdorp met springkastelen en muzikale optredens, waarbij bezoekers kunnen genieten van diverse genres.

Deurne Feest 2023 is dé gelegenheid om het prachtige district Deurne in de kijker te zetten en mensen van alle leeftijden en achtergronden samen te brengen. Kom tussen 09u en 17u genieten van een fantastische dag vol plezier, ontspanning en ontdekkingen!

Bezoek de website van Winkeliersvereniging Deurne Centrum voor meer informatie over Deurne Feest 2023 en plan jouw perfecte zondag. Tot ziens op 9 juli in Deurne Centrum!