deurne leeft profronde ladies

Meer info over het evenement

Na de (helaas!) uitgeregende wielerwedstrijd (2-districtenpijl) afgelopen zondag blikken we vooruit naar het volgende wielerevenement in Deurne.

In normale omstandigheden kan de Deurnenaar (al sinds 2008) rekenen op Deurne Beleeft. Een dag vol sport, animatie, muziek en plezier. Vorig jaar moest de editie omwille van de gekende epidemie worden afgelast. Dit jaar heeft de organisatie het geweer van schouder moeten veranderen.

Op zaterdag 17 juli start voor de eerste keer een criterium voor dames. De start is om 20u30 ter hoogte van het Bosuilstadion. Na 60 km (of 50 ronden) weten we wie de eerste dame zal worden op de erelijst. Sanne Cant ex 3-voudige wereldkampioene tekende alvast present in een sterk internationaal getint deelnemersveld.

Aldus Marc Claus, een van de organisatoren.

Zingen en swingen is voor in augustus

De andere festiviteiten  -waaronder Deurne Swingt/Zingt en het straattheather- die de organisatie normaal koppelt aan de wielerwedstrijd mochten slechts beperkt doorgaan:

Luidkeels meezingen met een masker en in bubbels van 8 is niet de beleving die wij aan de mensen willen bieden. Daarom hebben we besloten om de wielerwedstrijd en de festiviteiten eenmalig te splitsen. Vermoedelijke datum voor de andere activteiten is zaterdag 21 augustus. Via onze website www.deurnebeleeft.be houden we de mensen op de hoogte.

Parcour Kwadro Ladies Profronde

  1. START: Jan Welterslaan
  2. Gallifortlei
  3. Ter Heydelaan
  4. AANKOMST:  Jan Welterslaan

Praktisch