Sprookjes op Zondag

Meer info over het evenement

Sprookjes op zondag – vanaf 9 januari 2022
Reserveer nu reeds je plekje!

Raadpleeg de recentste coronamaatregelen-update in onze domeinen.

Iedere zondag neemt een verteller je mee op een wonderlijke tocht. Je luistert naar verhalen en sprookjes tot je oren er warm van worden.

Iedereen vanaf zes jaar is welkom. Kinderen jonger dan 6 wachten best nog een beetje … doe je een aanvraag voor een verjaardagsfeestje waar de jarige 6 wordt, dan kunnen we het groepje wél boeken. Wij vragen dat kinderen vergezeld zijn van een volwassene.

De vertellingen gaan door op zondag tussen 14u en 15.30 uur. Om 13.45 uur is het verzamelen geblazen bij de stenen bank voor het Sprookjeshuis. Tijdens de zomervakantie en tussen kerst- en nieuwjaar zijn er geen vertellingen.

Het Sprookjeshuis ligt in het provinciaal groendomein Rivierenhof in Deurne (2100 Antwerpen). Je vindt het aan de Parkweg (de centrale wandeldreef) vlakbij het kasteel Rivierenhof. Door de beperkte ruimte in het Sprookjeshuis mogen er maximaal 25 luisteraars binnen.

Deelnemen kost 5 euro per persoon. Betalen doe je vooraf via overschrijving na ontvangst van de factuur, de begeleidende brief geeft je nog meer praktische informatie en een plannetje van het Rivierenhof.

Reserveren doe je best enkele weken op voorhand:
via het online inschrijfformulier
telefonisch: T 03 327 35 00 op werkdagen tussen 9u en 17 uur
per e-mail: educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be

We behandelen een aanvraag zo snel mogelijk. Om praktische redenen (vrije datum vinden, opmaken factuur, betaling…) doe je een reservering best enkele weken op voorhand.

Je kunt een hapje op maat reserveren in het nabijgelegen restaurant Kasteel Rivierenhof (T 03 324 21 00).

Wens je exclusief met jouw groep naar de vertellingen te luisteren? Dat kan vanaf 20 personen of € 100,00/voorstelling (ook al ben je maar met 15 luisteraars) , vermeerderd met telkens € 5,00 per bijkomende deelnemer tot max. 25 personen.

Nog meer inspiratie nodig voor een aanvullende activiteit op zondag? Op onze facebookpagina vind je leuke tips!