deurne leeft events THERETURNOFTHECOMEBACK
Dit evenement is afgelopen.
Prijs
€16

Meer info over het evenement

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in
elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. ‘The Return of the Comeback’ belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre.

80 jaar Kamagurka & Herr Seele!

Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij ze steeds meer evolueerden naar een heuse, standvastige en publieksvriendelijke show. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor de heren als voor het publiek.

Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid over nam. Eén seizoen in de Arenberg werden er twee en ondertussen drie… Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren!

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. ‘The Return of the Comeback’ belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.