Via een bericht op de Facebookpagina van Café Borg laat Ruth en haar team weten dat ze de komende twee seizoenen hun deuren zullen dicht houden.

Café Borg  in de schaduw van het Boekenbergpark en op de grens met Borsbeek opende in maart van dit jaar. Een zonovergoten terras zorgde voor fijne momenten en enkele leuke evenementen.  Helaas is dat niet haalbaar in de koudere seizoenen:

Eerst en vooral willen wij jullie bedanken voor een prachtzomer. De wijn en frisdranken vloeiden rijkelijk. We hebben samen gedanst en gelachen. De apero hapjes smaakten beter dan ooit en jullie aten ons de oren van het hoofd op onze diners op vrijdagavond.

Nu de herfst zich opdringt, kijken we met veel heimwee terug naar de afgelopen maanden. En omdat het niet alleen kouder wordt buiten, maar ook omdat de huidige energiecrisis ons zwaar treft, hebben we de pijnlijke beslissing moeten maken om Borg even te sluiten. Tot zondag 3 oktober zijn jullie allemaal meer dan welkom. Vanaf maandag 4 oktober sluit de zaak.

Aldus het bericht op Facebook.

Voor wie al wil uitkijken naar de eerste lentezon, schrijf alvast 3 maart in je agenda. Café Borg belooft dan een knalfeest te organiseren.