deurne leeft lasershow rivierenhof verzet naar sterckshof

Na het grote succes van vorig jaar, zet district Deurne het weekend van ‘Deurne Bevrijd’ terug feestelijk in met een prachtige en kleurrijke 3D-lasershow op de evenementenweide aan kasteel Sterckshof in het Rivierenhof.

Een nieuwe locatie en een nieuw verhaal…

De lasershow verhuist van de traditionele locatie aan de spiegelvijver (aan Kasteel Rivierenhof) naar de evenementenweide aan het Sterckshof. Naast de nieuwe locatie pakt het district ook uit met een nieuw verhaal:

Laat je verrassen met een verhaal tussen engelen en aardmensen waar een snuifje Romeo en Juliette of Belle en het beest aan toegevoegd is. Bereid je voor op een cocktail van flitsende lichteffecten, laseranimatie, acrobatie, vuur, themamuziek. Kortom een visueel spektakel dat je gezien wil hebben.

Dubbele voorstelling

En het goede moet nog komen, je kan 2 keer van de show genieten: om 21.15 en om 22.00 uur. Kom op tijd, want de show start stipt. De beste manier om je te verplaatsen naar de locatie is te voet of met de fiets. Voor en tijdens de show kan je bij Bar Stark terecht voor een drankje. Foodtruck La Cantina zorgt voor heerlijke hapjes.

Foto: Marc Verhaegen
Bron: District Deurne