deurne leeft dinner on the lake in het rivierenhof

Wie houdt van dineren in de natuur kan binnenkort terecht bij Dinner on the Lake, een culinaire pop-up die al enkele jaren door Vlaanderen trekt. In mei en juni kun je genieten van dit bijzondere concept op de vijver van het Rivierenhof in Deurne. Dit jaar kun je na het diner ook nog genieten van een lichtspel rondom het meer.

Vanaf 1 mei ligt de ‘floating table’ van Dinner on the Lake op de vijver van het Rivierenhof. Het vlot biedt plaats aan 24 personen die kunnen genieten van gerechten die vers aan boord worden bereid. Bij aankomst krijg je een aperitief, twee amuses, een zesgangendiner, alcoholische en non-alcoholische dranken en koffie en thee. De prijs per persoon bedraagt ​​169 euro.

Dit jaar heeft Dinner on the Lake nog een extra dimensie. Na zonsondergang kun je genieten van een sprookjesachtig lichttafereel in de omringende natuur.

Deze editie staat volledig in het teken van licht. Als je naar Dinner on the Lake komt, willen we dat je met een voldaan en relaxed gevoel naar huis gaat. Samen met onze partner John & Jane zetten we de omringende natuur letterlijk in de schijnwerpers met een lichtbeleving om bij weg te dromen.

aldus organisator Jeremy Buyle.

Meer informatie en reserveren kan via hier.