deurne leeft gosselin jobdag evy haesevoets

Logistieke partner Gosselin Group organiseert een jobdag op hun eigen site in Deurne voor iedereen die op zoek is naar werk in de logistieke- en/of verhuissector. Het bedrijf biedt niet alleen een goede verloning, extra verlofdagen en andere extralegale voordelen aan, maar wil vooral kandidaten de kans geven om te ontdekken waar ze terecht zouden komen, aldus HR Business Partners Evy, Mani en Karlien.

Gosselin werd in 1930 opgericht als een lokale verhuizer, maar is ondertussen uitgegroeid tot een internationale speler met 56 kantoren verspreid over 34 landen in Europa, de Kaukasus en Centraal-Azië. Het bedrijf bestaat uit twee divisies: enerzijds helpt het bedrijven, expats en particulieren bij nationale en internationale verhuizingen en anderzijds opereert het als logistieke partner die “one-stop-shop-services” aanbiedt.

Hoofdkantoor in Deurne zoekt volk

Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Deurne, net buiten het havengebied van de Haven van Antwerpen-Brugge, en het bedrijf is op zoek naar gemotiveerde collega’s om hun teams te versterken. Ze zijn onder andere opzoek naar technici, verhuizers, prijsspecialisten en administratieve medewerkers. Om kandidaten kennis te laten maken met het bedrijf organiseert Gosselin voor het eerst een jobdag op hun eigen site.

We willen mensen echt de kans geven om te kijken waar ze terecht zouden komen.

aldus HR Business Partner Mani De Saeger.

Atypisch en grensverleggend

Het gaat verder dan alleen een rondleiding op de site en uitleg over de openstaande vacatures. Op de jobdag kunnen kandidaten een praatje maken met toekomstige collega’s terwijl ze genieten van een smoothie en pannenkoeken, en ze kunnen deelnemen aan uitdagende proeven waarbij ze het opnemen tegen andere kandidaten en medewerkers van het bedrijf.

Als je fan bent van de Container Cup, dan mag je deze jobdag zeker niet missen.

zo luidt het bij Gosselin.

Praktisch

Jobdag Gosselin
Zaterdag 25 maart van 10 tot 14 uur
Merksemsesteenweg 148
Inschrijven vereist.

Beeld: Gosselin Group vlrn: Evy Haesevoets, Mani De Saeger en Karlien Van Molle.