deurne leeft grolifant tijdens straattheather deurne beleeft

Het belooft in Deurne een zomer te worden om nooit te vergeten. De kalender vult zich snel met stuk voor stuk geweldige activiteiten.

Zo ook Deurne Beleeft op zondag 16 juli. De organisatie pakt nu al uit met een heuse primeur voor Deurne, namelijk GrOlifant Rani.

Een van de hoogtepunten van Deurne Beleeft

De grote witte grolifant is door de maharadja Baphopur naar onze streken gestuurd vanuit de Basapota valei in het mytische land Kashengpanga, één van de verborgen koninkrijken diep in de bergen van Karakal.

Rani Rangina Hatti, de oudste van grote witte groliphant zussen komt tegen mei samen met haar baby en de maharadja ook aan in ons land. Ze houdt eerst halt in Boom bij theater aan ‘t water, haar tweede halte is Deurne!

De installatie van zes meter lang en vier meter hoog is een van de hoogtepunten van Deurne Beleeft 2022, letterlijk en figuurlijk.

Lacht Marc Claus, een van de organisators van Deurne Beleeft

Kom Rani bewonderen, aanmoedigen, toejuichen want ze is op wereldreis als ambassadeur om mensen en kinderen van alle kleuren en standen terug te verbinden. Zij willen aan een magisch verhaal van eenheid en samenhorigheid werken en tonen dat magie grote verhalen kan vertellen en mensen onvoorwaardelijk kan samenbrengen.

Voegt partner Pascale Van Camp er nog aan toe.

Meer informatie over deze primeur

GrOlifant is een concept van vzw Kaaimannen. GrOlifant wordt eigenlijk pas op 21 mei voorgesteld aan het grote publiek tijdens ‘Teater aan Twater’ in Boom. Voor wie het liever dichter bij huis heeft: op zondag 16 juli  kan iedereen in Deurne en omstreken tijdens Deurne Beleeft Rani in beweging zien. Hieronder een impressie voor de nieuwsgierigen.

www.deurnebeleeft.be