deurne leeft sinterklaas in deurne centrum cafe den witten hert

Op zondag 5 december rolt winkelvereniging Gallifort de rode loper uit voor Sinterklaas en zijn zwarte Pieten.

Zij nemen dan hun intrek in het Café Den Witten Hert in het centrum van Deurne (Antwerpen). Deurnese kinderen en hun ouders kunnen er terecht voor een meet & greet met de kindervrienden.

Ik ben vereerd dat Sinterklaas met zijn zwarte Pieten een bezoekje komt brengen aan mijn café. We hebben er alvast voor gezorgd dat er een geschikte troon zal klaar staan voor Sinterklaas. Je ontvangt nu eenmaal niet elke dag de goedheiligman.

Aldus Bert Peeters, uitbater van de drankgelegenheid aan het Cogelsplein te Deurne.

Inschrijven om alles vlot te laten verlopen

Mama’s en papa’s kunnen een bezoek aan de Sint regelen door het afsprakenformulier in te vullen. Zo weten de zwarte Pieten hoeveel chocolade cadeau’s ze moeten voorzien voor alle kindjes. Ook vraagt Sinterklaas wat meer informatie over de kleine bezoekertjes. De ouders werken altijd nauw samen met de Sint… en dat is nu niet anders.

Uniek souvenir

Tijdens het bezoek heeft ieder kind de kans om samen met de kindervrienden op de foto te gaan. De foto’s zijn achteraf via de winkelvereniging gratis digitaal verkrijgbaar.
Zo heeft iedere kapoen een unieke herinnering aan de ontmoeting met Sinterklaas. Ik vond dat vroeger als kind geweldig, we moeten deze traditie dan ook in ere houden.

Besluit voorzitter van de Winkelvereniging Alain Hoeckx.

Praktisch

Zondag 5 december (pakjesavond)
Tijdsslots van 10u tot 14u
Inschrijven via winkelvereniging: https://www.gallifortlei.be/sinterklaas/
Cafe Den Witten Hert – Hertstraat 1, 2100 Deurne

(Sinterklaas vraagt om zeker op tijd te komen. Hij heeft de laatste dag voor zijn vertrek naar Spanje nog veel werk)