deurne leeft sinterklaas dubbeldek bus deurne centrum witten hert alain hoeckx

De Sint komt op 3 december naar Deurne. En hij hoopt daar veel kinderen te zien. Het is een programma in twee delen.

Rij mee met de open dubbeldekbus

Om 13u kunnen kinderen en hun ouders mee met Sinterklaas en zijn zwarte pieten genieten van een rondrit in een dubbeldekbus door Deurne Centrum. De Sint vertrekt aan het districtshuis en zal tegen een gezapig tempo door de straten van het centrum bollen. Hij houdt even halt aan het Wim Saerensplein en tegen 15u30 vertrekt hij dan richting Cogelsplein. (Prijs: 25 euro/kind. Maximaal één begeleidende ouder – inclusief foto-moment en chocolade attentie in Den Witten Hert)

Ga op de foto met Sint en zijn helpers

Sinterklaas zal dan samen met zijn zwarte pieten een tijdje vertoeven in café Den Witten Hert op het Cogelsplein om er een koffietje te drinken. Maar hij maakt uiteraard tijd voor de kinderen die graag met hem op de foto willen. Het jonge grut krijgt een chocolade attentie van de goedheilige man. Maar let op: in het grote boek van de Sint staat alles vermeld over de kinderen.

Meer informatie en inschrijven via: https://www.deurnecentrum.be/sinterklaas/

Drie formules

  1. Meerijden
    12u00: Rij mee met Sinterklaas en zijn zwarte Pieten op de dubbeldekbus (2,5u) naar het foto-moment op het Cogelsplein (Café Den Witten Hert).
    Kinderen krijgen een chocolade-attentie van Leonidas Deurne en worden gefotografeerd door een fotograaf, samen met Sinterklaas en zijn zwarte PietenKostprijs: €25 all in.
  2. Foto-moment
    15u30: Kom op de foto met Sinterklaas en zijn zwarte Pieten in Cafe Den Witten Hert op het Cogelsplein.
    Kinderen krijgen een chocolade-attentie van Leonidas Deurne en worden gefotografeerd door een fotograaf, samen met Sinterklaas en zijn zwarte PietenKostprijs: €2,5 all in.
  3. Zwaaien
    12u00-15u00: Zwaai naar Sinterklaas en zijn zwarte Pieten op de open dubbeldekbus. De helpers van de Sint gooien lekkers naar de kindjes langs het parcours.

    Kostprijs:
    Gratis.

Praktisch

Zaterdag 3 december 2022 – organisatie winkeliersvereniging Deurne Centrum

13u00: Meerijden districtshuis Deurne (Maurice Dequeeckerplein 1)
13u00 – 15u30: Zwaaien langs het parcour doorheen Deurne Centrum
15u30: Foto moment Cafe Den Witten Hert (Cogelsplein)
Inschrijven: https://www.deurnecentrum.be/sinterklaas/
Facebookevenement: https://fb.me/e/28I91t3hN