deurne leeft ondernemers gezocht ucoin stad antwerpen sigrid spinnox

Deurnese ondernemingen kunnen hun voordeel met Antwerpse UCoins®

Stad Antwerpen wil de lokale economie een duwtje in de rug geven. Daarom geeft ze meer dan 16.000 medewerkers een consumptiekrediet van maximaal 300 euro. Zelf leggen ze nog een derde tot de helft van deze waarde bij.

Belangrijk voor ondernemers: ze kunnen dit budget enkel uitgeven bij deelnemende ondernemingen in Antwerpen en haar districten. Dus ook in Deurne.

Registreer jouw zaak en krijg er 16.000 potentiële klanten bij

Vanaf 1 april 2021 kunnen stadsmedewerkers hun consumptiekrediet besteden via de digitale munt Antwerpen UCoins®. Dat is goed nieuws voor de Deurnese ondernemer:

  • eenvoudige online registratie
  • gratis en gebruiksvriendelijke webapplicatie
  • exclusief voor deelnemende Antwerpse ondernemers
  • het bedrag staat al na 2 werkdagen op je bankrekening

Meer dan 1.000 ondernemers schreven zich al in om van stadsmedewerkers potentiële klanten te maken. Als ondermer registreren kan via eenvoudig digitaal via: https://www.antwerpenucoin.be/deelnemer

Registratie

Na registratie wordt nagegaan of de onderneming voldoet aan de voorwaarden.

De stad geeft aan rekening te houden met een termijn van 7 werkdagen voor bevestiging en toegang tot het platform. Hierna word de onderneming opgenomen in een online lijst van deelnemende ondernemers en ontvangt de ondernemer een poster om herkenbaar te zijn voor potentiële klanten. (zie voorbeeld onderaan dit bericht)

Ondernemend Deurne grijp deze kans!

Beeld: Stad Antwerpen – Sigrid Spinnox