deurne leeft shana de loose benefiet

Shana De Loose, een 35-jarige moeder van twee zonen en inwoonster van Deurne, vecht al 3 jaar tegen darmkanker met uitzaaiingen. Om haar te steunen, organiseren haar familie en vrienden een benefiet op zaterdag 22 april in Deurne.

De kosten voor de alternatieve behandeling die Shana volgt kosten handen vol geld. Haar invaliditeitsuitkering volstaat niet om rond te komen en daarom willen haar dierbaren haar helpen. Vrienden en familie organiseren op zaterdag 22 april een benefiet onder de vorm van een spaghettislag en andere activiteiten om geld in te zamelen.

We organiseren de benefiet bewust in de maand april omdat Shana in april jarig is. Zo is het ook een klein beetje een verjaardagsfeestje voor haar en wie weet hoeveel verjaardagen we nog samen kunnen vieren.

vertelt goede vriend Kristof van Campenhout die de actie mee steunt.

Shana en haar gezin vragen dringend om steun van alle inwoners van Deurne:

Ik zou graag nog wat meer tijd doorbrengen met mijn twee zoontjes. Ze zijn nog zo jong, het idee dat ze moeten opgroeien zonder moeder breekt mijn hart. Met de alternatieve behandeling stijgen mijn kansen op meer levensjaren. Ik ben mijn omgeving dan ook nu al ontzettend dankbaar om deze actie te organiseren.

Ze hoopt dat de gemeenschap van Deurne haar zal helpen in deze moeilijke tijd en nodigt iedereen uit om naar de benefiet te komen en samen te vechten tegen deze vreselijke ziekte.

Dus noteer alvast zaterdag 22 april in uw agenda en kom naar de benefiet voor Shana De Loose in Deurne. Laten we samen tonen dat Deurne haar inwoners nooit in de steek laat!

Besluit Kristof.

Praktisch