deurne leeft kinderactiviteiten in deurne jeugddienst tijdens kerst herfst vakantie
14.10.2021

De jeugddienst organiseert in de herfst- en kerstvakantie leuke activiteiten voor kleuters, kinderen en jongeren tot 18 jaar. Je moet op voorhand inschrijven. Er zijn activiteiten op verschillende uren van de dag.

In de herfstvakantie heeft de jeugddienst een themaweek voor 4 tot 15 jarigen met als titel’ Talentenjacht – Kleine Kunst Kracht’ in elkaar gebokst. Jeugdconsulent Sofie Gyles geeft een woordje uitleg:

Talent? Volgens het woordenboek gaat het dan over een aangeboren aanleg, gave, begaafdheid, bekwaamheid, eigenschap. Iedereen heeft een aangeboren talent. Deze week ontdekken we wat die van jou is. Zingen, dansen, bouwen, luisteren… Ken jij er nog meer?

De jeugdconsulent wijst erop dat het om een vierdaagse activiteit gaat:

Je schrijft dus in voor vier dagen, van dinsdag tot en met vrijdag. We werken een ganse week binnen dit thema en bouwen naar het einde van de week iets op, kom dus alle vier de dagen zodat je niets hoeft te missen! Op vrijdag staat er om 16 uur een toonmoment gepland voor de ouders.

En dan volgt nog een praktische raad:

Breng voldoende lunch, een stuk fruit, snacks en drank mee. Check even het weerbericht en doe aangepaste kleding aan. Er is geen voor-en naopvang voorzien.

Praktisch: