deurne leeft de vijver vzw nieuwsblad wedstrijd waarmakers

Tot 30 september gingen Het Nieuwsblad in samenwerking met AXA Verzekeringen op zoek naar straffe lokale verenigingen met een even straffe droom.

Opnieuw verbonden zijn en genieten van een origineel evenement dat lokale inwoners energie geeft, daar draait het allemaal om. Goed nieuws! De Vijver VZW is één van de vijf Antwerpse inzendingen die het gehaalt heeft tot de volgende ronde.

Het verenigingsleven heeft door de coronacrisis het afgelopen anderhalf jaar moeten inboeten op plezier en connectie. Gelukkig komt daar nu verandering in, want meer dan 170 lokale verenigingen over heel Vlaanderen hebben een origineel project ingediend voor De Waarmakers.

Het initiatief van AXA Verzekeringen en Het Nieuwsblad geeft lokale verenigingen in Vlaanderen dé kans om hun droomevenement of -project waar te maken.

Volgend jaar is er eindelijk terug een super Vijver cliëntenfeest! Om één en ander wat grootser te kunnen doen omwille van de vele feestjaren die we willen vieren, dienden we samen met de Rivier een dossiertje in bij Waarmakers ( een projectactie van Het Nieuwsblad en AXA bank).

Vorig week kregen we te horen dat we door de preselectie geraakt zijn. Maar om te winnen moeten we deze week van de 5 Antwerpse projecten het meeste stemmen halen. Want er kan maar één project per provincie winnen.

Aldeweireld Anne-Marie, gedelegeerd bestuurder De Vijver VZW.

En bam! We zitten in de laatste ronde

De eerste selectieronde hebben we al gehaald. Onze festivaldroom komt nu heel dichtbij. Nu hangt het af van het aantal stemmen dat ons inclusief buurtfestival binnenhaalt. En daar kunt u bij helpen door massaal voor ons te stemmen.

Stem op De Vijver VZW in de applicatie van Het Nieuwsblad

  1. Download de applicatie van Het Nieuwsblad
  2. Klik op deze link
  3. Kies De Vijver VZW in de lijst
  4. Bevestig je stem per e-mail.

Beeld: De Vijver VZW