deurne leeft frank craeybeckxlaan bevraging enquete district
27.04.2021

Eind vorig jaar werd op de Frank Craeybeckxlaan door het district drie popup-pleintjes ingericht om de drukke verkeerscirculatie te doorbreken en ruimte te creëren voor ontmoeting.

Ge zijt ne specialist als ge… op Facebook zit

De specialisten in diverse discussiegroepen (vnl Facebook) hadden er allemaal hun idee over. Gaande van levensgevaarlijk tot eindelijk een centrum voor Deurne. Dat de meningen uit elkaar gingen lopen was te voorspellen… verandering brengt altijd voor – en tegenstanders op de been.

Eén van de felste tegenstanders kwam met een petitie op de proppen. Die kon na een klein half jaar rekenen op ongeveer 140 digitale handtekeningen en een 170-tal op papier.

Nu is het aan de Deurnenaar

Om een goed beeld te hebben van hoe de Deurnenaars, die in de omgeving wonen en de handelaars die er hun zaak hebben, de toekomst zien startte het district nu zelf een bevraging.

Het district brengt in de wijde omgeving de inwoners op de hoogte van de bevraging. Er zijn 3.800 brieven gebust én we voorzien een monitor met begeleiding in de bib voor mensen die de weg digitaal moeilijk vinden.

aldus Tjerk Sekeris (N-VA) districtsburgemeester en schepen voor mobiliteit in Deurne.

Het is voor Deurne de grootste bevraging die we ooit georganiseerd hebben. Corona dwingt ons om het op deze manier te doen. Al lijkt ons dit wel de minst omslachtige manier om het te doen.

besluit Sekeris.

Bevraging

Hoe ervaart de Deurnenaar deze tijdelijke inrichting? Welke aanpassingen lijken haalbaar voor de toekomstige definitieve ontwikkeling? Wil je graag jouw mening geven? Vul dan de bevraging in. 

Het invullen van de bevraging duurt ongeveer tien minuten.  Je kan de bevraging tot 7 mei 2021 invullen.

District geeft aan: Je antwoorden worden strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld en enkel gebruikt in het kader van dit onderzoek. Ter bescherming van je persoonsgegevens houden stad Antwerpen en district  Deurne zich aan de privacywetgeving.

Bron: deurne.be