deurne leeft babys shop hooftvunderlei

Sara stopt met haar populaire winkel Baby’s Shop, gelegen in Deurne aan de Hooftvunderlei. Na 39 jaar was de zaak een begrip in Deurne. Haar ouders Monique en Eddy zijn de zaak destijds gestart en waren de stuwende kracht achter de toenmalige winkeliersvereniging. Het spijtige nieuws werd aangekondigd door de onderneemster zelf.

Sara heeft aangegeven dat ze geen toekomst meer ziet in de detailhandel, vooral niet in haar branche. Baby’s Shop was gespecialiseerd in budgetvriendelijke babyartikelen, maar door de opkomst van online winkelen is het voor kleine winkeliers moeilijk om te concurreren met de grote online retailers.

Ik kan simpelweg niet opboksen tegen de grote online winkels.

aldus Sara.

Zo is het niet meer leuk werken en als je geen plezier meer hebt in je job, dan is het tijd om te stoppen.

Afscheid met uitverkoop, korting op alle voorraden

Baby’s Shop zal een stockverkoop houden om al hun items te verkopen voordat ze hun deuren definitief sluiten. Als je op zoek bent naar betaalbare babyartikelen, is dit de perfecte gelegenheid om te profiteren van hun uitverkoop. Maak er gebruik van voordat het te laat is!

Pop-up store mogelijkheid

Hoewel het verdwijnen van Baby’s Shop een verlies is voor het winkelaanbod in Deurne Centrum, is er ook goed nieuws. Sara heeft aangeboden om haar pand ter beschikking te stellen als pop-up store. Hiermee hoopt ze andere ondernemers te helpen hun eigen bedrijf te starten en te laten groeien.

Info