deurne leeft maand van de markt markske april

Deurne viert de Maand van de Markt gedurende de hele maand april. Van vrijdag 1 april tot en met zaterdag 30 april 2023 worden de wekelijkse markten extra in de schijnwerpers geplaatst om lokale marktkramers te ondersteunen. Bovendien kunnen bezoekers kans maken op leuke prijzen.

Klanten die graag lokaal winkelen en de wekelijkse markt willen steunen, krijgen de kans om deel te nemen aan een wedstrijd met aantrekkelijke prijzen. Hoe meer aankopen worden gedaan, hoe groter de kans om een prijs te winnen.

Steun lokale handelaars en maak kans op aantrekkelijke prijzen

Om deel te nemen, wordt aangeraden om de speciale wedstrijd-app te downloaden. Na aankoop kunnen klanten de unieke QR-code van de handelaar scannen om zo mee te dingen naar de prijzen. Bezoekers zonder smartphone kunnen een invulformulier aanvragen bij de marktkramer en deze voor het einde van de markt ingevuld inleveren bij de promotiestand.

Voor meer informatie over de Maand van de Markt, die plaatsvindt van 1 tot 30 april 2023, kunnen geïnteresseerden terecht op www.maandvandemarkt.be. Het evenement is een initiatief van de provincie Antwerpen.

 

Bron: District Deurne