deurne-leeft-smoutenbollenkraam-verlengd-blijft-staan

Fijn nieuws voor de mensen uit Deurne, het smoutebollenkraam op de Frank Craeybeckxlaan blijft nog even langer staan.

Frituur en gebak Victor deed een aanvraag bij het districtsbestuur van Deurne en het bestuur van de Stad Antwerpen om langer te mogen blijven staan op de huidige locatie, Frank Craeybeckxlaan. De politie gaf enkele dagen geleden als laatste een positieve advies.

Lesley Driessen, uitbaatster van het kraam reageert enthousiast:

We hebben al ontzettend veel mensen mogen ontvangen. Het doet ons plezier dat we de inwoners van Deurne met onze lekkernijen kunnen verwennen. Velen maken er zelfs een uitstapje van of sluiten er hun wandeling in het Rivierenhof mee af.

Wij willen de inwoners van Deurne alvast bedankt voor de gastvrijheid. Iedereen houdt zich aan de regels als ze langs ons kraam passeren. Dat zorgt er mee voor dat het bestuur van de Stad en Deurne onze aanvraag tot verlenging goedgekeurd hebben. Na een verschrikkelijk jaar, kunnen we alvast spreken van een goede start in het nieuwe jaar 2021!

Praktisch

Het kraam mag als zeker blijven staan tot einde januari. Een exacte einddatum zal later nog gecommuniceerd worden. Je kan er smoutenbollen, churros, fruitbeignets, frieten, snacks, suikerspinnen, pannenkoeken, lacquemants, wafels en ijsjes krijgen.

Openingsuren

Elke dag geopend van 14u00 tot en met 20u00, gesloten op maandag.

Afspraken

  • Enkel take-away
  • Geen consumptie ter plaatse
  • Handen ontsmetten bij aankomst
  • Mondmasker verplicht
  • Respecteer de anderhalve meter afstand
  • Aanschuiven per categorie