deurne leeft tor deurne meisjesploeg

TOR Deurne Pirates, de levendige voetbalclub uit Deurne, zet haar expansie voort. Sinds de fusie is de club alleen maar gegroeid en telt het nu al meer dan 290 competitieve voetballers, 123 recreatieve spelertjes en 50 senioren.

Dit vertaalt zich in maar liefst 27 elftallen die wekelijks het veld betreden voor een gezonde dosis voetbalplezier. Voorzitter Benny Van Loon en het bestuur hadden altijd de ambitie om een club te zijn voor iedereen.

Een damesteam kon niet langer ontbreken. Komend seizoen zullen we trots ons eerste dameselftal verwelkomen, startend in de laagste reeks in 4de provinciale. Dames vanaf 14 jaar die graag deel willen uitmaken van dit historische team zijn van harte welkom om zich aan te sluiten.

De club is te vinden op de site van het Park Groot Schijn, naast Sportoase. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie een e-mail sturen naar Benny Van Loon via bennyvanloon@skynet.be.

De trotse voorzitter kan nu met recht zeggen dat TOR Deurne Pirates eindelijk een complete club is geworden, met een aanbod voor voetballiefhebbers van alle leeftijden en geslachten. Dit is een mijlpaal voor de club en een stap in de richting van een nog grotere en meer diverse voetbalgemeenschap in Deurne.