deurne leeft lokaalmarkt peeters govers herentalsebaan

Goed nieuws voor de Antwerpse korte keten: naast 7 markten in Oost- en West-Vlaanderen, opent in september de eerste Lokaalmarkt in Deurne-Zuid!

Wat is Lokaalmarkt?

Lokaalmarkt is een wekelijkse overdekte boerenmarkt met bar en kinderhoek. Een plek waar boeren en buurtbewoners elkaar ontmoeten. De organisatie bestaat  5 jaar en heeft intussen succesvolle Lokaalmarkten in 7 steden en gemeenten in Oost- en West-Vlaanderen (Gent, Brugge, Kortrijk, Deerlijk, Roeselare, Deinze en Ieper). Er komen gemiddeld 300 klanten per marktdag en ze hebben ook een succesvol afhaalsysteem. De dag dat de markt plaatsvindt in Deurne-Zuid, wordt later bepaald.

Openingsuren

Van 15-19u op een weekdag of van 9-12u op zaterdag.

Maak jij lokaal lekkers en heb je interesse om mee te doen?

Of heb je zin om de markt mee te organiseren? Kom dan naar het infomoment op woensdag 23 juni 2021 om 20u in de voormalige supermarkt Peeters-Govers (Herentalsebaan 193 in Deurne). Dat wordt de locatie van de markt.

Stuur een mail naar sofie@lokaalmarkt.be als bevestiging van je komst & vermeld welke producten je op de markt zou willen aanbieden. Zij stuurt je dan de nodige praktische info.
Meer info en vind je alvast op www.lokaalmarkt.be.