deurne leeft lokaal boetiek peeters govers herentalsebaan

Lokaal Boetiek is een gratis beurs waarop je als consument rechtstreeks van Belgische makers koopt. Daarmee ga je voor een uniek, eerlijk en ecologisch product dat in België is gemaakt.

Zo ondersteun Het betekent dat je lokale productie ondersteunt en bewust kiest voor kwaliteit, van mensen die dag in dag uit bezig zijn met hun ambacht.

Op Lokaal Boetiek focust men op professionele makers: makers die dag in dag uit met hun metier bezig zijn. Ze voorzien op elke beurs ook een categorie ‘lokaal opkomend talent’, waar er plaats is voor jonge makers die nog niet voltijds met hun ambacht bezig zijn.

Wie organiseert Lokaal Boetiek?

Lokaal Boetiek is een organisatie van Lokaal vzw samen met Atelier Feryn. Lokaal vzw is de drijvende kracht achter Lokaalmarkt, een wekelijkse en overdekte versmarkt met bar en kinderatelier. De markt vindt elke week plaats in een andere grootstad. Sinds september sind Lokaal Markt ook in Deurne. In het voormalige gebouw van Peeters Govers op Dé Herentalsebaan.

Online aankopen doen via de website is ook mogelijk. Door boeren en consumenten rechtstreeks met elkaar in verbinding te brengen, wil Lokaal verse en gezonde voeding van bij ons promoten. Omdat de boer een eerlijke prijs voor zijn product krijgt, steunt Lokaal op die manier ook de producenten. En omdat het voedsel geen verre afstanden moet afleggen, helpt het op die manier ook het milieu. Lekker, leuk, lokaal.

Aanbod

  • Ruim aanbod juwelen, accessoires, keramiek, houtwerk …
  • Inspirerende verhalen van durvers en doeners
  • Lokaal ondernemerschap en duurzame productie
  • Unieke stukken voor jezelf of als eindejaarsgeschenk

Volgende standhouders zijn aanwezig

De makers

Praktisch

Herentalsebaan 193, 2100 Deurne
10u30 – 17u30
Je kunt binnen als je het Covid Safe Ticket of een negatieve test voorlegt.
Facebookevenement
Website