Iedereen denkt mee aan hoe we deze coronacrisis kunnen bedwingen. Zo ook Deurnese drukker Bruno Monden. Hij kwam op de proppen met MONDENmask®.

Na de verschillende berichten in de media over het tekort aan mondmaskers werd mijn creativiteit geprikkeld.

vertelt zaakvoerder Bruno Monden.

Hij begon zijn drukmachines af te stellen en creëerde een unieke stansvorm. Dankzij deze stansvorm kan Bruno snel en efficiënt duizenden maskers maken. Hij verdeelt ze GRATIS aan iedereen die ze kan gebruiken.

Vorige week ben ik onder andere gaan leveren aan WZC ’t Zand op Linkeroever en WZC Ruggeveld in Deurne, Rouwcentrum Loots, Universitair Ziekenhuis Antwerpen en eerder ook al aan Artsen Zonder Grenzen.

Ik wil dat mensen zichzelf en andere kunnen beschermen zonder zich schuldig te moeten voelen over het dragen van mondmaskers die beter hadden kunnen dienen voor zorgpersoneel ea.

Dit papieren alternatief is snel en eenvoudig zelf in elkaar te steken. Met een plastieken rekker kan je het mondmasker aan je gezicht bevestigen en met een zakdoekje (papier of stof) binnenin bekleden.

(zie filmpje ter verduidelijking)

Voor wie meer wil weten over dit initiatief kan contact opnemen met Bruno Monden via 03 645 64 23 of per mail contact@drukphenix.be

Phenix Printing, Bisschoppenhoflaan 216 – 2100 Deurne, https://www.drukphenix.be/

Zoals ‘t vogeltje thuis zingt, …zingt ‘t nergens / blijf goed gebekt…. en denk gezond (MONDENmask)