deurne leeft shisabar ter heydelaan

Even lekker een pijpje lurken en dan wat lachen in hogere sferen met een portie lachgas, dat kon tot zondag in Deurne. Zij het wel illegaal.

Op de Ter Heydelaan diende de politie zondag tussen te komen. Daar spraken buurtbewoners van een komen en gaan van mensen in een appartement en een doordringende geur van waterpijpen. Het appartement bleek uitgerust met een veiligheidscamera.

Ter plaatse trof de politie een illegale sishabar aan in het appartement. In totaal werden een dertigtal waterpijpen aangetroffen, maar ook lachgas. Heel het appartement was ingericht als bar, met verduisterde ruiten en extra geluidsisolatie.

Gevlucht voor de politie

Er werden in totaal 4 volwassenen en 4 minderjarigen aangetroffen, maar mogelijks konden een aantal aanwezigen ‘ontsnappen’ voor de tussenkomst van de politie. Eén van de aanwezigen had ook bijna 3.000 euro cash op zak. Dat geld werd in beslag genomen voor verder onderzoek. De 4 volwassenen werden geïdentificeerd met het oog op een dagvaarding, de minderjarigen werden thuis afgezet.