deurne leeft bart de wever politie antwerpen deurne centrum sportoase

In een brief aan de buurtbewoners nodigt burgemeester Bart De Wever samen met medewerkers van Politiezone Antwerpen en het stedelijk bedrijf Maatschappelijke Veiligheid hen uit in Sportoase.

Antwerpen heeft nood aan sterke wijken. Vele Antwerpenaren zijn trots op hun wijk. Daarom zijn er ook vele stedelijke diensten in de wijken aanwezig. Met een wijkwerking op maat helpen zij onze buurten veiliger en leefbaarder te maken.

Start de brief die ondertekend werd door plaatsvervangend bedrijfsdirecteur Michael Kegels en Korpschef Serge Muyters.

Wij willen u daar bij betrekken. We vinden het belangrijk dat u weet wie er in uw wijk bezig is met veiligheid en leefbaarheid en wat zij doen. Zo kan u hen ook beter contacteren met vragen, problemen of suggesties. Daarom brengt burgemeester Bart De Wever, samen met medewerkers van Politiezone Antwerpen en het stedelijk bedrijf Maatschappelijke Veiligheid een bezoek aan uw wijk op zaterdag 11 februari.

U krijgt er uitleg over de stedelijke initiatieven om uw wijk veiliger en leefbaarder te maken. Daarnaast krijgt u de kans om over dit thema vragen te stellen aan de burgemeester en de aanwezige verantwoordelijken.

Voorrang aan wie er vorige keer niet kon bij zijn

Wegens het enorme succes van het eerste bezoek aan Deurne Centrum op 17 september 2022 konden een heel aantal geïnteresseerden er helaas niet bij zijn. Daarom geeft men nu de kans aan zij die er eerder niet bij konden zijn om zich in te schrijven. (iedereen kan zich inschrijven, maar er wordt voorrang gegeven aan de personen die de eerste keer niet aanwezig waren.)

Concreet

  •  Zaterdag 11 februari 2023 om 09u30 (einde voorzien +- 12u00)
  • Wijkbezoek Deurne Centrum – Sportoase Groot Schijn – Ruggeveldlaan 488, 2100 Deurne
  • Toelichting door de burgemeester, de wijkwerking van Politiezone Antwerpen en de medewerkers van het stedelijk bedrijf MV
  • Stel zelf uw vragen aan de bevoegde diensten
  • Inschrijven op voorhand verplicht.
    Via mail: wijkbezoekburgemeester@antwerpen.be met vermelding van uw naam, voornaam, rijksregisternummer en telefoonnummer.
    Telefonisch: tijdens de kantooruren via 03 22 11 333