Naar aanleiding van de feedback van Deurnese inwoners is de behoefte aan een nieuwe koffiebar duidelijk geworden. Sneller dan voorzien maken Alain Hoeckx en zijn echtgenote Rebecca Gevers, samen met haar zus Christina Gevers, deze wens werkelijkheid. Bar Kotee, gelegen op Gallifortlei, opende dit weekend zijn deuren. Iedereen was er welkom voor een heerlijke kop koffie, smakelijk stukje taart, of zelfs een fris wijntje of streekbiertje.

Vorig weekend gaven ze de Deurnenaars al een sneak preview tijdens de lokale braderij. Nu gaat Alain de uitdaging voltijds aan, terwijl Rebecca en Christina in het weekend bijspringen.

Alain vertelt:

We zagen de kans om diversiteit te brengen in het bestaande café-aanbod van Deurne. Er was al Bar Stark in het Rivierenhof, maar de winkelstraat miste een koffiehoekje. Ons nieuwe pand, voorheen een snoepwinkel, heeft een frisse make-over gekregen met een retro look en moderne accenten. Binnenkort willen we het nog gezelliger maken met een terras en een tuintje.

Hoewel Alain’s achtergrond in marketing ligt, vertrouwt hij volledig op de horeca-ervaring van Rebecca en Christina.

Ze zijn mijn steun en toeverlaat in dit avontuur.

glimlacht hij.

Lekkere kwalitatieve koffie en lokaal gebak

Het diverse koffieaanbod varieert van klassiekers als cappuccino en espresso tot meer exotische opties als chai en matcha latte. Liefhebbers van zoet kunnen genieten van gebak van Sweet Cloud Pastry. De ruimte staat tevens open voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Schoonzus Christina, mede-oprichter van Bar Kotee, is enthousiast over de bredere visie achter de koffiebar.

Bar Kotee is niet zomaar een plek om koffie te drinken, het is echt een ontmoetingsplaats voor de buurt. De naam ‘Kotee’ is tweeledig: enerzijds is het een knipoog naar het Antwerps, waar ‘Kotee’ staat voor ‘mijn buurt’.

Anderzijds combineert het ‘KO’ van Koffie met ‘TEE’ van Thee, wat de essentie van onze warme drankenaanbod prachtig samenvat. We willen een plek zijn waar mensen zich thuis voelen en kunnen genieten van zowel een koffie als een thee in een gezellige, buurtvriendelijke sfeer.

Praktisch

Bar Kotee is momenteel dagelijks geopend:doordeweeks van 8 tot 16 uur en tijdens weekenddagen van 10 tot 16 uur, op Gallifortlei 35, 2100 Deurne.
info@bar-kotee.be en www.bar-kotee.be