deurne leeft trofee lokale economieraad bal van de ondernemers

Inwoners van Deurne kunnen nog tot en met woensdag stemmen voor de wedstrijd voor ondernemers in hun district. Via de website van de economieraad kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete onderneming in vier verschillende categorieën. Er zijn maar liefst meer dan 70 Deurnese ondernemingen genomineerd.

De categorieën zijn de meest duurzame onderneming, de beste startende onderneming (gestart tussen 2020 en 2022), de beste vrouwelijke onderneemster en de lifetime achievement award.

Iedereen mag stemmen en kan per categorie één onderneming aanduiden. Het enige wat je moet doen, is het bolletje voor de naam van je keuze aanklikken. Er kan slechts één keer gestemd worden per e-mailadres.

Al 3400 mensen brachten hun stem uit

Stemmen kan nog tot en met woensdag 8 maart 2023. De economieraad van Deurne zal de winnaars bekendmaken aan de aanwezige ondernemers tijdens het Galabal op vrijdag 10 maart 2023 vanaf 19.00 uur in Kasteel Rivierenhof.

Steun lokaal!

Dit is de kans om de onderneming van jouw keuze te steunen en ze te helpen de felbegeerde prijs te winnen. Laat je stem horen en steun de ondernemers van Deurne. Het biedt de winnaars ook een aantal prachtige prijzen:

Elke winnaar in de vier categorieën ontvangt een professioneel ingekaderde oorkonde, het nieuwe boek van Bert Van Thilborgh, ‘Trendsurfing’, een totebag en natuurlijk eeuwige roem. Daarnaast krijgt elke winnaar ook nog eens een prachtig boeket bloemen.

weet Inez Vidts van de economieraad.

Voorzitter Benny van Loon besluit:

In totaal worden er voor meer dan €500 aan prijzen per persoon per categorie uitgereikt. Deze prijzen en vooral de hoofdprijs zullen de visibiliteit van de winnende ondernemingen ongetwijfeld vergroten en hun succes binnen Deurne verder bevestigen.

Beeld: teaser trofee ontworpen door Inez Vidts en gemaakt door Ijkpunt