Deurne leeft snoepwinkel gallifortlei sugar rush

In Deurne centrum opende vandaag een nieuwe snoepwinkel. Recht tegenover Bpost kan je de winkel vinden. De vitrine lokt je met de naam van de zaak nl. “Sugar Rush”. Voorbijgangers keken van onder hun paraplu even op toen ze enkele piñata’s in de zaak zagen hangen. Het is duidelijk, er is een nieuwe zoete winkel op de Gallifortlei, en niet zo maar één!

Binnen vind je een wand vol schepsnoep, maar ook Amerikaanse koekjes, ontbijtgranen en andere snacks. Van Twinkies tot popcorn die smaken naar Snickers.

Het is niet de eerste vestiging van Wayne en Dean. Ook in Lier en in Antwerpen (Wiegstraat) hebben ze een vestiging samen met de zoon van Wayne. Aan dat lijstje van steden komt nu dus Deurne bij, want #DeesIsWelDeurne.

Voor ieders wils: van pikant tot zoet

De winkel in Deurne is net zoals de andere vestigingen opgedeeld in twee delen: Achteraan de Amerikaanse snacks – van Sour Patch tot Churros ontbijtgranen – maar ook drankjes. Zo staan er meer dan 65 soorten Monster en Mount dew – pikante frisdrank – in de rekken. Vooraan vind je een wand vol schepsnoep en snoep verwerkt in Gadgets.

We hebben hier een heel tik-tok-assortiment. De jeugd ziet bepaalde soorten snoep in het buitenland via de populaire video-app en wil dat dan zelf ook eens uittesten en proeven. Bij ons kunnen ze die allemaal vinden. We importeren via het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Zo kunnen we de prijzen betaalbaar houden.

Vertelt een glunderende Wayne Keeble, tijdens de opening van zijn zaak.

Enkele leden van winkeliersvereniging Deurne Centrum en de districtsburgemeester kwamen het duo feliciteren met de opening van de nieuwe zaak:

We zijn zeer tevreden dat er een nieuwe winkel zijn deuren opent. Diversiteit is belangrijk in het winkelaanbod en daar zorgen Dean en Wayne met hun concept wel voor. We wensen ze alle succes en verwelkomen ze met veel plezier in ‘ons centrum’ en in de winkeliersvereniging.

Aldus Alain Hoeckx, voorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum.

Praktisch