deurne leeft bakker aan huis sam en yentel

In deze tijden van drukte en hectiek is het vaak een hele uitdaging voor of na het werk even tijd te maken om naar de bakker te gaan. Gelukkig is er goed nieuws voor alle drukbezette inwoners van Deurne!

Het jonge en dynamische duo Sam en Yentel start namelijk met een gloednieuwe service waarbij ze vers brood, pistolets en andere lekkernijen aan huis leveren. Ze werken hiervoor samen met een lokale bakkerij.

Met onze jarenlange ervaring en oog voor stiptheid zorgen we ervoor dat onze klanten nooit meer in de wachtrij moeten staan bij de bakker. Daarnaast bieden we het extra gemak dat je niet meer in het slechte weer buiten moet komen. Gewoon lekker thuis blijven en toch genieten van overheerlijk vers brood en pistolets, wie wil dat nu niet?

vertelt de enthousiaste spiksplinternieuwe zaakvoerster Yentel.

En er is meer goed nieuws!

Ook op zondag kan je voortaan je voetjes onder tafel schuiven en genieten van een heerlijk ontbijt zonder je te moeten haasten naar de bakker. Het koppel staat voor je klaar met hun uitgebreide assortiment aan lekkere producten.

Sam voegt er nog aan toe:

Niet alleen de kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel, ook de klantenservice is voor ons erg belangrijk. We brengen alle bestellingen steeds met een glimlach tot aan je deur.

Meer info

https://www.bakker-aan-huis.be/
Minimale bestelbedrag is 15 euro.
Levering kost 3 euro, vanaf 35 euro is de levering gratis