deurne leeft nieuwjaarsdiner ondernemers deurne violin alain hoeckx
21.12.2022

Sinds vorig jaar organiseert  winkeliersvereniging Deurne centrum ieder jaar een nieuwjaarsdiner om samen met ondernemend Deurne het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Op vrijdag 27 januari is iedere ondernemer uit Deurne en omgeving welkom in restaurant Violin aan Den Bosuil. Vorig jaar was dat een succes vertelt voorzitter Hoeckx:

Zelfs met de toen geldende corona-maatregelen was onze eerste editie een succes te noemen. We hopen dit jaar nog meer ondernemers te bereiken. Iedereen met een ondernemingsnummer is welkom. Zo maken we ons netwerk van ondernemers in Deurne sterker.

Restaurant De Violin trakteert de ondernemers voorafgaand op het driegangendiner op een receptie. De winkelvereniging zorgt voor een passende muzikale noot tijdens de receptie.

De voorzitter gaat verder:

We starten dus met een receptie met hapjes en gaan nadien aan tafel voor een driegangen menu met drank inclusief. Zodat iedereen elkaar beter kan leren kennen, schuiven we tijdens het dessert door naar een andere tafel.

Eveneens maken we tijdens het nieuwjaarsdiner bekend hoeveel we hebben kunnen schenken aan het goede doel met de verkoop van onze Deurnese jaarkalender.

Ondernemende tip

Nog geen nieuwjaarsdrink gepland met uw bedrijf? Combineer het met ons nieuwjaarsdiner!

Praktisch