deurne leeft ballonnenwinkel online caroline
03.03.2022

Belangrijke momenten in je leven moet je vieren. Dat zegt Caroline Baetens, die de online ballonnen- en feestartikelenshop Felicidad heeft.

Met enkele eenvoudige spullen wordt een verjaardag, zwangerschapsaankondiging of jubileum een magisch moment. Caroline kwam in een situatie waar ze dat meteen besefte vertelt ze:

Omdat ik zelf te vroeg ben bevallen, op 34 weken, zelf ook een maand heel ziek geweest, mijn dochter de eerste drie dagen niet kunnen zien en ik besefte dan ‘dat is belangrijk, die kleine momenten vieren, dat geluk vieren’, die kleine momenten om die te kunnen herinneren voor altijd en ik had dat toen een beetje gemist en vanaf toen heb ik ook elke speciale moment gevierd; een doopsel, elke maand, de eerste verjaardag, dat was heel belangrijk en ik voel dan ook hoe dat ook voor andere mama’s zo belangrijk is en, ik zeg het, we zijn gestart met mama’s, maar het is echt nu een totaalconcept en het is super om te zien dat dat echt een meerwaarde heeft om te weten van ah ja, die verjaardag dat was echt dat was een keitoffe dag, dat was kei-schoon, dat was zo mooi versierd, die ballonnen, … de kinderen vonden het leuk, iedereen spreekt er nog over. En dat gevoel, dat is die Felicidad, waar we naar streven.

Wat heb je allemaal in het gamma?

Vooral ballonnenbogen doen het heel erg goed, in combinatie met een kroon. Dus dat is dan voor de eerste verjaardagen, de kroon bij het kindje, de ballonnenboog, de slingers, aparte ballonnen ook uiteraard en dan nog alles voor de tafeldecoratie, dus bordjes, bekertjes, tafellopers, … dus alles om het zo wat echt aan te kleden, om de taart ook mooi op de tafel te zetten, met cake-toppers met allerhande ‘oh baby’ ‘happy birthday’, ‘Wild One’ wordt ook heel vaak gebruikt voor een eerste verjaardag en al zo’n beetje het wildere dierenthema erbij, dus dat zijn ook heel veel dingen waar mensen fan van zijn.

Hoe lang blijven die ballonnen eigenlijk goed?

Super lang, ja dat is een hele goede kwaliteit van ballon, dus die ballonnen als je ze opblaast, blijven ze zeker een maand tot twee maanden goed, het hangt er een beetje van af of het in een hele warme ruimte is, een koude ruimte, maar ik ken mensen die ze al drie, vier, zelfs vijf maanden hebben laten hangen in hun living omdat het gewoon zo’n feestelijkheid geeft, het is eigenlijk een stukje van de decoratie, van de inrichting wordt het op de duur, gewoon een deel van het interieur, omdat het leuk is om naar te kijken en het blijft heel lang goed.

Zijn er nu mensen die ballonnen kopen in plaats van bloemen bijvoorbeeld?

Dat is al gebeurd ja, mensen die gewoon iets als cadeau willen geven en weten van ‘oké da’s leuk om te geven’ en het blijft ook wel lang goed, dus je hebt er heel lang geniet van en ja het geeft meteen een feestgevoel … dus dat is zeker al gebeurd ja.

Je hebt dus voor alle gelegenheden ballonnen en een andere toestand?

Ja, dus we zijn gestart met die zwangerschapsaankondiging, Gender reveals, babyshowers, we zijn doorgegroeid tot momenteel meer dan 25 feestthema’s, zoals dino-thema, brandweer-thema, unicorns, … alles wat je wil voor kinderen, maar ik voel ook wel, er is ook nog de vraag voor trouwfeesten bijvoorbeeld, … we blijven groeien en we blijven het totaalconcept eigenlijk uitbreiden.

Meer info en bestellen kan via https://www.felicidad.be/

Dit artikel is een bijdrage van Aantwaarpe.be –  Michel Van der Auwera.