deurne leeft schoonheidssalon van het jaar scarabee turnhoutsebaan ellen boyens
06.09.2021

Na enkele keren uitstel was het deze zondag, in hotel Crown Plaza, eindelijk zo ver: Wedstrijd van “Schoonheidssalon van het Jaar 2021”.

Diverse schoonheidsinstituten over heel België hadden zich ingeschreven om met de begeerlijke titel te gaan lopen. Ook instituut Esthetic Scarabee uit Deurne bij Antwerpen nam deel om een mooie kroon te hebben op hun harde werk.

Winnaar word je niet zomaar!

Begin 2020 ontving de organisatie van deze wedstrijd een 60-tal inschrijvingen. Na een schriftelijke selectie, kwam er ook een Mystery Guest alle instituten bezoeken. Hieruit werden enkele instituten gekozen en moesten deze zich verdedigen voor een voltallige vakjury. De jury bestond uit mensen uit het vakjargon maar ook van de beroepsfederatie Besko en journalisten. De drie all-round schoonheidsspecialisten van Scarabee hebben daar een mooie uitéénzetting gegeven over de werking van het instituut.

Gevestigde waarde in Deurne Centrum

Esthetic Scarabee is in 1981 opgericht door twee vriendinnen Monique en Martine. In 1998 is Ellen Boyens er als student begonnen met nadien een vast contract. 10 Jaar later heeft zij de zaak overgenomen. Door de jaren heen is het instituut meer geworden dan een doorsnee salon.

Er worden allerlei klassieke schoonheidsbehandelingen gedaan maar er ondertussen zijn er ook experten die enkel hun vakspecialisatie uitoefenen. Alles onder één dak maar vooral met een vriendelijk gezicht, kwaliteitsproducten en professialisme hoog in het vaandel! De titel maakt het team enkel maar trotser om voor dit instituut te werken.

Thuiswinst

Zondag 5 september was eindelijk de dag, na enkele keren door Corona te moeten uitstellen. De dag werd gestart met een beurs voor schoonheidsspecialisten en werd ’s avonds een prachtige uitreikingsavond met twee categorieën: schoonheidsspecialiste en schoonheidssalon van het jaar.

Na een avond van diverse sprekers en presentaties van alle deelnemers was het zo ver, de uitreiking. Voor de categorie schoonheidsspecialiste werd deze behaald door Zense Beautylounge uit Ternat en Esthetic Scarabee uit Deurne ging met de thuiswinst lopen voor de categorie Schoonheidssalon van het jaar.

Ellen:

Laat het een mooie bekroning zijn op het harde werk, tijdens een niet gemakkelijke periode. Corona heeft af en toe roet in het eten gegooid maar nu zijn we er terug. En met deze titel, nog krachtiger en met meer energie dan tevoren!