winkeliersvereniging deurne centrum alain hoeckx beeld bestuur
11.02.2022

Eind 2019 werd de winkelvereniging ‘vzw Winkelcentrum Gallifortlei’ opgericht. De nieuwe vereniging behartigt de belangen van alle ondernemers van de Gallifortlei en de omliggende straten. Nu wordt een nieuwe stap gezet.

Voorzitter Alain Hoeckx verklaart:

Onze acties en enthousiasme werkten blijkbaar aanstekelijk want we hebben vorig jaar veel nieuwe leden bij gekregen. De vraag kwam meer en meer naar boven om een winkelvereniging te hebben die zich uitstrekt over heel het centrum van Deurne.

Het bestuur van de winkelvereniging besloot daarom om vanaf 2022 verder te gaan als ‘Winkeliersvereniging Deurne Centrum’ die zal reiken van het Cogelsplein tot aan de Venneborglaan. Hoeckx:

Maar ook ondernemers uit andere kernen zijn welkom om hun ideeën te delen. Zo organiseerden we onlangs nog een nieuwjaarsdiner met ondernemers uit alle windstreken van Deurne.

2-districtenpijl kent start in centrum Deurne

Ook dit jaar zal vzw Het Klein Verzet op zondag 10 juli de 2-districtenpijl tussen Deurne en Ekeren organiseren. De koers is gestegen in categorie, zijnde UCI 1.1 en zal zijn start kennen aan het begin van de Gallifortlei.

Voorzitter Hoeckx:

We maken er de feestdag van ’t centrum van. Wat dat precies inhoudt kan ik nog niet zeggen, maar dat het een fantastische dag gaat worden voor jong en oud, dat staat vast. En net als vorig jaar gaan we opnieuw een feestelijke rommelmarkt inrichten.