deurne leeft antwerp phantoms  jaar bestaan

IJshockeyclub Antwerp Phantoms bestaat dit jaar 50 jaar en dat laat de sportvereniging niet ongezien voorbij gaan. Ze nodigen iedereen uit om op én naast de ijsbanen van Sportoase kennis te maken met hun vereniging.

We zetten onze jaarlijkse club BBQ-traditie verder, maar gaan deze keer een stapje verder en openen het ijshockeyseizoen 2022/2023 in stijl om onze 50ste verjaardag te vieren!

Aldus Christian Pierre communicatieverantwoordelijke van de club.

De Phantoms-feestdag bevat een goed gevuld programma:

3x3on ice & off-ice surprise activities

Om 8u start de  eerste activiteit met de opening van de off-ice randactiviteiten waar iedereen (met én zonder schaatservaring) aan kan deelnemen. Op de ijsbaan starten de jongste ijshockeyers al om 8u met doorlopende 3×3 toernooien waarbij enthousiaste supporters hen naar de overwinning kunnen helpen.

Antwerp Phantoms vs. Duisburg (GER)

Mag het er voor jou wat steviger aan toe gaan en zie je liever een ijshockeywedstrijd met alle toeters en bellen, vanaf 17u kan je vanop de tribune het team aanmoedigen dat in het krijt treedt tegen de Duitse club Duisburg.

Rooftop club-BBQ

Terwijl de strijd op het ijs verder gaat, wordt de BBQ reeds warm gestookt voor al het lekkers dat volgt. Aanschuiven kan vanaf 18u.

Let’s celebrate our 50 years!

Vanaf 20u start het feest met live DJ op het ijs met een disco-schaatsbeurt. In de Zomerbar van Foodmaker gaat het feest verder… op normaal schoeisel wel te verstaan.

Concreet:

Zaterdag 3 september, heel de dag
Sportoase Deurne
https://www.phantoms.be/