deurne leeft greg cabello eedaflegging raad
17.02.2023

Greg Cabello (N-VA) legde donderdag bij Frank Geudens (Vooruit), voorzitter van de districtsraad, de eed af als nieuw districtsraadslid. Cabello vervangt Peggy Dewinter (N-VA).

Peggy Dewinter zetelde sinds 2018 in de districtsraad van Deurne. Ze zette zich in voor een community-werking met RAFC en het district, ging volop voor een veiligere Bisschoppenhoflaan en was bezig met een dierenvoedselbank in Deurne.

Ik blijf me nog verder inzetten voor deze thema’s, al zal dat op een andere manier zijn. Mijn gezondheid laat het niet altijd meer toe om dit te doen als volwaardig raadslid. Ook zijn we volop bezig met onze verhuis naar Turkije te plannen. (Nvdr: Peggy’s partner is van Turkse afkomst).

aldus het ex-raadslid.

Peggy heeft aan verschillende belangrijke dossiers gewerkt voor Deurne.

voegt Mascha Van Huffelen, voorzitster van N-VA Deurne, er aan toe:

Ze deed dat meer achter de schermen dan in de raad. We zijn haar dankbaar voor haar inzet, wensen haar het beste toe met haar gezondheid en de verhuis naar Turkije.

Greg Cabello trad na het afleggen van de eed toe tot de districtsraad

Hij heeft er alvast zin in:

Sinds 2021 ben ik met pensioen en heb ik dus meer tijd om me toe te leggen op mijn politieke interesse. Ik volg onze Deurnese fractie al een tijdje. Het is een sterke fractie met vele leuke ideeën. Ik sta dan ook te poppelen om er mee deel van uit te maken.