deurne leeft svelta gevel
Maandag: 09u00-12u30, 13u30-18u00
Dinsdag: 09u00-12u30, 13u30-18u00
Woensdag: 09u00-12u30, 13u30-18u00
Donderdag: 09u00-12u30, 13u30-18u00
Vrijdag: 09u00-12u30, 13u30-18u00
Zaterdag: 09u00-18u00

Meer info over het bedrijf

Bent u op zoek naar persoonlijke styling? Dan vindt u bij Svelta precies wat u zoekt.

Deze lingeriezaak staat al ruim 100 jaar garant voor advies op maat en perfect passende lingerie, nachtkleding en badmode. Voor hem en voor haar.

De grootste troef is dat we een privé parking voor onze klanten kunnen aanbieden. Toch geen overbodige luxe hier op de Turnhoutsebaan.

Zaakvoerster Orfa De Fruytier

Bij Svelta kan je terecht voor een uitgebreide en kwalitatieve collectie en een op en top service.

Merken als Marie Jo, Prima Donna, Lisse Charmel en nog veel anderen tref je hier in de rekken aan. Van A cup tot J cup, elke vrouw vindt hier haar ding! Ook de heren worden niet vergeten bij Svelta in Deurne. Het ondergoed van de merken Hugo Boss, Schiesser en Hom zijn uiterst trendy en comfortabel!

Speciale gelegenheid in het verschiet?

Gaat u trouwen en zoekt u nog sexy bruidslingerie, een verleidelijke kousenband of uitdagende jarretelles? Kom in uw bruidsjurk naar de winkel en kies samen met de verkoopsters naar het meest passende stuk om je dag helemaal onvergetelijk te maken. Ook zwangere vouwen en kersverse mama’s hebben hier een ruime keuze aan speciale zwangerschaps- en borstvoedingsbeha’s.

Nog een grote troef van deze lingeriespecialist is het feit dat je hier het ganse jaar door terecht kan voor badmode. Al vanaf eind november komen hier steevast de cruise collecties binnen die u een exclusieve preview geven op de zomercollectie. Ook deze badmode gaat veelal tot G/H cup.

Nachtkleding voor hem en haar

Naast lingerie en badmode kan je hier ook terecht voor nachtkleding voor hem en haar. Merken als Pluto, Louis Féraud, Ringella en Pink Label… zorgen ervoor dat u een modieuze en comfortabele nacht tegemoet gaat.

Verstellingen is inbegrepen

Hebt u iets gekocht dat achteraf gezien toch niet 100% aansluit aan uw lichaam? Geen probleem, want bij Svelta zitten deze verstellingen in de service inbegrepen. Eens het verstelde stuk helemaal naar wens is zal u hier nog jaren plezier van ondervinden. Bij Svelta koop je immers kwaliteit. En dat merk je!

Aangepaste lingerie

Ook vrouwen die een borstcorrectie in welke zin dan ook hebben ondergaan kunnen hun ding vinden bij Svelta. Aangepaste lingerie, borstprotheses, .. Bij Svelta komen ze tegemoet aan eenieders behoefte en kan u rekenen op discreet advies en een ruime keuze protheses, beha’s en badmode.

Bij Svelta ontpoppen de verkoopsters zich tot heuse lingeriestylistes om u sexy en zelfzeker door het leven te laten gaan!

Klantervaringen

deurne leeft onbekende man
Nico Cramm
Via Google
deurne leeft geen foto
Tarja Telli
Via Google
deurne leeft onbekende man
Marc Houwelijckx
Via Google

Zeer behulpzame mensen die je goed verder helpen, en een zeer goede na-service geven.

Nico Cramm
Via Google

Prachtige stukken, top kwaliteit en een service zoals je ze nog weinig vindt! Zowel voor het simpele als verfijnde ondergoed, als voor de pyjama en de sloffen. Hier kan je terecht voor zowel vrouwen als mannen!

Tarja Telli
Via Google

Zeer vriendelijke uitbaatster en personeel. Mijn echtgenote is hier al vele malen zeer goed en professioneel geholpen. Ze hebben een grote en mooie keuze. En als ze iets niets hebben wordt het zonder problemen besteld.

Marc Houwelijckx
Via Google