Op zaterdag 13 juli is het weer tijd voor Deurne Beleeft, en dit jaar belooft het evenement wederom een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud. De Bosuilsite vormt het decor voor een dag vol gratis activiteiten, entertainment en verrassingen.

Gratis kids feest: een paradijs voor kinderen

Het volledig gratis Kids Feest tijdens Deurne Beleeft wordt een onvergetelijke ervaring voor de allerkleinsten. Van 14:00 tot 18:00 uur kunnen kinderen genieten van een overvloed aan animatie, waaronder meet-and-greets met hun favoriete helden en een heus kinderdorp. Het kinderdorp biedt een scala aan reuzenspelen zoals Mega 4 op een rij, Sjoelbak, Mega Kleuren Darts, Mega Mikado, Mega Jenga en Mega Kegelspel. Daarnaast is er een springkasteel voor urenlang speelplezier.

Meet & Greet en kinderdiscoshow

Tussen 15:00 en 17:00 uur krijgen kinderen de kans om hun favoriete tekenfilmfiguren te ontmoeten, waaronder Winnie The Pooh, Paw Patrol, Stitch en Olaf. Dit is een unieke gelegenheid voor de kids om hun helden van dichtbij te zien en met hen op de foto te gaan.

Van 14:45 tot 16:30 uur kunnen de kinderen uit hun dak gaan tijdens de Kinderdiscoshow Splash! Deze wervelende kinderdisco zit vol spektakel, dans, speciale effecten, humor en topentertainment. Het is de leukste interactieve meedoeshow voor kinderen!

Kindergrime en tattoos

Van 15:00 tot 18:00 uur kunnen kinderen zich laten schminken of een stoere tattoo laten zetten. Of ze nu willen veranderen in de mooiste prinses of de stoerste leeuw, er is voor elk wat wils.

Foute Party: Deurne swingt en zingt

Dit jaar wordt Deurne swingt en zingt omgetoverd tot een spectaculaire Foute Party! Trek je meest foute outfit aan en zing mee met je favoriete nummers van vroeger en nu, dans de polonaise en feest erop los! In plaats van live zangers zullen geweldige DJ’s het beste van zichzelf geven om jou in de perfecte foute sfeer te brengen.

Radio Botanique en Kurkdroog

Vanaf 19:00 tot 21:00 uur zorgen de DJ’s van Radio Botanique voor een mix van rock ’n roll klassiekers, 80’s kitsch-hits en onvergetelijke deuntjes. Ze brengen niet alleen muziek, maar ook dansjes, jingles, accessoires en kledingwissels voor een visuele DJ-act om van te smullen.

Van 21:00 tot 22:00 uur neemt Kurkdroog het over met een knallende show. Dit collectief van creatieve geesten staat garant voor een feest dat je niet wilt missen. Bereid je voor op een avond vol energie en entertainment.

Afterparty met top DJ’s

Na een dag vol plezier en entertainment is het tijd voor de legendarische afterparty van Deurne Beleeft in de schaduw van de Bosuil. Met namen als Regi, DJ Ronny Retro, DJ F.R.A.N.K en Yves De Ruyter is deze afterparty een begrip in Antwerpen. Deze editie komen DJ F.R.A.N.K en Maike De Waele plaatjes draaien! Dus smeer je dansbenen alvast in, want de muziek zal bruisen en de sfeer zal ongeëvenaard zijn.