deurne leeft tessa marien tjerk sekeris

Liefhebbers van chocolade kunnen weer gerust ademhalen. De winkel had jaren lang een vestiging op de Frank Craeybeckxlaan, maar verhuist nu 300 meter verder naar de Gallifortlei.

Onder grote belangstelling van de buurt opende Tessa Mariën samen met districtsburgemeester Tjerk Sekeris en enkele leden van de winkeliersvereniging haar spiksplinternieuwe winkel.

Na negen jaar verlaat ik de Frank Craeybecklaan. Lidl gaat zijn vestiging vernieuwen en dus liep het contract voor mij af. Vastbesloten dat ik in Deurne centrum zou blijven ging ik in het voorjaar opzoek naar een nieuw pand. En dat vond ik gelukkig op de Gallifortlei. Ik voel me hier al meteen thuis bij de andere handelaars.

Vertelt een fiere Tessa Mariën.

Dit is al de tweede zaak die haar deuren opent op korte tijd en er volgen er nog! Het getuigt van grote moed en ondernemingszin om vandaag een nieuwe winkel te starten. Het centrum is bezig aan een opmars, zo veel is duidelijk.

Weet voorzitter van de handelaars Alain Hoeckx.

Tijdens het openingsweekend krijgt iedere klant een chocolade attentie en trakteert Tessa op overheerlijke koffie met een unieke koffiefiets.

Praktisch

  • Leonidas Deurne
  • Gallifortlei 9, 2100 Deurne
  • Alle dagen open van 10u tot 18u
  • Zondag gesloten

Beelden: Stefan Lambrechts