deurne leeft de slaapboetiek
Maandag: 10u00-18u30
Dinsdag: 10u00-18u30
Donderdag: 10u00-18u30
Vrijdag: 10u00-18u30
Zaterdag: 10u00-18u30
Zondag: 10u00-12u30, 13u30-18u00

Meer info over het bedrijf

Alles over de Slaapboetiek

De Slaapboetiek is een familiebedrijf dat zich al 37 jaar bezighoudt met een goede nachtrust en alles wat daarbij komt kijken. In ons assortiment vindt u kwalitatieve bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems in verschillende prijscategorieën, stijlen en maten.

Wil u graag een bed kopen in Deurne? Ons team van slaapdeskundigen heet u van harte welkom in onze toonzaal in Deurne. In deze toonzaal van maar liefst 1000m² vindt u gegarandeerd een bed dat bij uw wensen, behoeften en budget past!

Het beste bed voor uw lichaam

Of u nu graag op uw rug slaapt eerder op uw buik, op uw rechterzij of linkerzij – het is van groot belang dat uw lichaam op de juiste plekken (namelijk de rug, de nek en de heupen) voldoende ondersteuning krijgt.

Wil u een bed kopen in Deurne, maar weet u niet zeker welk bed het best bij uw lichaam past? We helpen u graag bij het vinden van de perfecte match. Hierbij kijken we naar uw slaapgewoonten, uw huidige nachtrust, uw wensen en uiteraard uw budget.

Een geschikt bed voor thuiszorg

Een kwalitatief bed is voor iedereen van groot belang, maar het is misschien nog wel het belangrijkst binnen de thuiszorg! Om die reden vindt u bij de Slaapboetiek diverse bedden, boxsprings en matrassen die geschikt zijn voor de thuiszorg.

Deze bedden hebben een hogere instap dan reguliere bedden en zijn daarnaast verstelbaar. In ons uitgebreide assortiment vindt u thuiszorgbedden in verschillende stijlen en prijscategorieën.

Wil u graag een bed kopen in Deurne maar weet u niet zeker welk bed het beste bij u past? Spreek dan gerust een van onze deskundigen aan.

Advies op maat

Elk bed heeft zijn eigen eigenschappen, en elke persoon heeft zijn eigen slaapgewoonten en behoeften. Waar eenzelfde bed bij de ene persoon leidt tot diepe dromen, leidt het bij de ander tot slapeloze nachten. Het is dan ook belangrijk om een bed te kiezen dan aansluit bij de behoeften en gewoonten van de gebruiker.

De Slaapboetiek helpt u hier graag bij. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om u te voorzien van vakkundig advies.

Klantervaringen

deurne leeft heidi
Heidi Verschueren
Via Facebook
Deurne leeft alain hoeckx profiel adverteren
Alain Hoeckx
Via Facebook
deurne leeft geen foto
Nathalie van der List
Via Facebook

Super content van onze nieuwe boxspring,dit is onze 2 de dat we er kopen en zullen er blijven teruggaan.

Heidi Verschueren
Via Facebook

Zeer tevreden van het gedegen advies van Marino en het Slaapboetiek team.

Alain Hoeckx
Via Facebook

Top service!!! Heel warme, aangename mensen, die hun producten door en door kennen. Een echte aanrader!!!

Nathalie van der List
Via Facebook