De vreugde was goed voelbaar in Deurne centrum dit weekend, waar kapsalon “Lovely Hair Salon” haar vijfjarig jubileum vierde. Zaakvoerster Mervat Al Kubbeh en haar team organiseerden een evenement dat bol stond van dankbaarheid en trots. Klanten, buren, familie, vrienden en enkele geëngageerde raadsleden vierden mee.

Mervat was zichtbaar ontroerd toen zij haar dankwoord uitsprak aan de vele aanwezigen:

We vonden dit een gepaste gelegenheid om hier samen te komen en vijf jaar van herinneringen en anekdotes in ons kapsalon te vieren.

Ze bedankte district Deurne en de stad Antwerpen voor hun steun, haar team voor hun toewijding, en niet te vergeten, haar klanten, van wie velen trouw bleven tijdens haar ziekte.

Vooral tijdens moeilijke periodes, zoals tijdens corona en mijn kankerdiagnose, hebben jullie ons enorm gesteund. Dat zal me altijd bij blijven en sterken in alles wat ik doe.

voegde ze eraan toe.

Ook Tessa Mariën, ondervoorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum en buur van Mervat, was aanwezig om haar gelukwensen over te brengen.

Lieve Mervat en genodigden, proficiat met uw 5 jarig jubileum en bedankt dat wij dit samen met jou mogen vieren.

zei Mariën. Ze roemde Mervat als een warme, behulpzame vrouw en “een echte powervrouw” die niet alleen zichzelf, maar ook anderen voortdurend inspireert.

Deurnes districtsburgemeester Tjerk Sekeris benadrukte in zijn toespraak de veerkracht en het doorzettingsvermogen van Mervat:

Als je de eerste vijf jaar kunt overleven, zeker met corona en met uw sterk persoonlijk traject, dan kan u alles aan!